Piknik vo vinohradoch

Podujatie Pezinok

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Zábava, párty
Web organizátora:
www.karpatskamuska.sk
Ďalšie podujatia v meste Pezinok

Piknik vo vinohradoch

Predstavujeme Vám pokračovanie nového, malého vinárského podujatia s názvom Piknik vo vinohradoch. Tentokrát 15.júla (v sobotu) budete môcť ochutnať vínka na požičaných podritníkoch pod holým nebom v romantickom prostredí pezinských vinohradov. Podujatie je organizované v spolupráci s PAFF, čiže si budete môcť vychutnať amatérske a študentské filmy pod holým nebom :) Odporúčame si priniest vlastnú deku z domu no najmä vlastný pohárik na víno. Predsa je zadarmo :)

Po novom budeme robiť aj grilované špeciality :) Po celý čas bude opäť rozhorené ohnisko, kde si môžu návštevníci opekať. Paličky budú opäť nachystané, len si nezabudnite priniesť spekáčik, či slaninku :) A čo je najdôležitejšie, tak vstup je za úsmev, keďže toho je v dnešnej dobe nedostatok. Kto bude mať chuť podporiť podujatie dobrovoľným príspevkom, bude odmenený našim úsmevom. A ako kompenzáciu za zrušenú Letnú Tančiareň, ktorá mala byť 17.júna sme sa rozhodli zorganizovať takú malú pod holým nebom po premietaní filmov. Tešiť sa na Vás bude DJ Vix. Pre detičky budú nachystané opäť hračky a tentokrát sa nám podarilo zorganizovať detské divadielko v podaní divadla Piki z čoho sa veľmi tešíme. Tešíme sa na vašu návštevu :)



Program:

DIVADLO PIKI 17:30hod.

Filmy z PAFF sa začnú premietať okolo 19-20hodiny po zotmení. Do tej doby si návštevníci môžu vychutnať príjemnú hudbu, divadielko a pekné výhľady :)

Tančiareň vo vinohradoch 22:30hod.

Podujatie je organizované pod záštitou vinárničky U vínnej mušky a združenia Karpatská muška :)

Presné miesto s mapkou priložíme čoskoro :)

Miesto konania podujatia: Karpatská muška, Suvorovova 18, Pezinok
Dátum začiatku podujatia: 15. Júla 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Júla 2017 01:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2969N 17.2639E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Piknik vo vinohradoch

Meno organizátora: Karpatská muška
Fotografie
Podobné podujatia