SCANDAL show 2024

Podujatie Michalovce

SCANDAL show 2024

Zažite večer plný vášne, kde tanec, herectvo a umelecká zmyselnosť splynú v neopakovateľný zážitok!Už čoskoro sa na scéne predstaví najvyžadovanejšie podujatie pre dámy na Slovensku a to Veľkolepá THE SCANDAL SHOW tour 2024! Táto show vás zavedie do sveta, kde sa pánsky striptíz stáva umením, pri ktorej sa budete unášať charizmou, šarmom a talentom účinkujúcich po dobu celého večera. Za výnimočným večerom stojí srdce agentúry Scandal Agency, ktorá dbá o každý detail pre šťastie každej ženy. Úchvatnú choreografiu a réžiu predstavenia vytvoril nadaný Mark Topol z Mallorky, jeho umenie zažiari aj na pódiu v úlohe účinkujúceho.
THE SCANDAL SHOW sa Vás chystá potešiť až v 15 mestách na Slovensku! Termíny postupne pridávame. Príďte v najlepších outfitoch a pripravte sa na večer plný sexapealu, kde sa vášnivý tanec a hlboká mužská krása stretnú v neopakovateľným divadelnom predstavení.Z výšky pódia vám zablýsnu pôvabné mužské telá, ktoré sú len a len vaše! Celým večerom vás bude sprevádzať energický moderátor Peter Obert, ktorý dodá tomuto podujatiu ešte viac chtíče. Bez ohľadu na váš partnerský status – či ste zadané, vydaté, rozvedené, slobodné alebo práve pred veľkým dňom D,THE SCANDAL SHOW je stvorená pre všetkých, ktorí milujú spojenie mužskej krásy, pohybu a umenia.Táto príležitosť je pre vás, aby ste vypustili paru a zažili nezabudnuteľný večer plný zábavy a vášne. Nech sa stane táto noc vašou nocou! Načo sa môžete tešiť:

CELOVEČERNÁ SHOW, PRI KTOREJ ODHALÍME ZÁVOJ ŽENSKEJ FANTÁZIETrvanie: Otvorenie 19.00 - Štart 20.00 - Záver podujatia 23.00Majestátne mužské teláModerátor Peter ObertSúťaže a zábavný programTombola o množstvo zaujímavých cienOkúzľujúci hostessi hore bez, ktorí sa Vám budú venovaťMožnosť fotenia s účinkujúcimi a okamžitého vytlačenia fotiek na miesteAfter party v každom meste spolu s účinkujúcimi
V roku 2023 sa tour zúčastnilo tisícky žien a za lístkami sa len zaprášilo. Nepremeškajte kúpu vstupenky na tento nezabudnuteľný dychberúci zážitok, na ktorý budete s usmevom spomínať ešte dávno po jeho skončení. Nech sa stane vašou ženskou oázou spomienok!

20:00

Začiatok podujatia: 26.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Majáles Smižany 2024
Overené podujatieMajáles Smižany 2024
Športový areál, Smižany
ŠÍRAVA DEŤOM 2024
Overené podujatieŠÍRAVA DEŤOM 2024
Amfiteáter Lúč - Zemplínska Šírava, Vinné
Opatčanský majáles
Overené podujatieOpatčanský majáles
Futbalový štadión FK Vyšné Opátske, Košice
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Kunsthalle, Košice
PREVAŽNE NEVÁŽNE
Overené podujatiePREVAŽNE NEVÁŽNE
Historická radnica Košice, Košice