Radošinské naivné divadlo - MADONA S DIEŤAŤOM

Podujatie Dubnica nad Váhom

Radošinské naivné divadlo - MADONA S DIEŤAŤOM

Radošinské naivné divadlo privítame v našom meste i tento rok a to tentokrát so svojou horkou komédiou o ľuďoch z domu vedľa diaľnice "Madona s dieťaťom". Srdečne Vás pozývame do Domu kultúry 21. 5. 2024 o 19.00 h.

O divadelnom predstavení

Rodina Hrdličkovcov žije v dome kúsok od diaľnice, takže zvuk áut k nim často dolieha. Manželia Hrdličkovci to ani navzájom neprežívajú ideálne, skôr naopak, no majú dve dospelé pekné dcéry a navyše vtipného, na prvý pohľad hluchého deda Karola, otca Kamila Hrdličku, ktorý si žije svoj život so psom a veselými spomienkami v neďalekej letnej kuchyni. Dedo Karol vedie dlhoročný a márny spor so župou, ktorá mu dlhuje peniaze za vyvlastnený pozemok pod diaľnicou, a krásne dcéry domáceho pána Kamila Hrdličku sú zase stredobodom mužského záujmu. Počas rodinnej oslavy päťdesiatin Kamila Hrdličku dôjde k zvláštnej situácii: dcéry pána Hrdličku Pavla a Šarlota sa pred rodičmi nečakane zrieknu rodinného dedičstva iba z jediného dôvodu: obidve znenazdania túžia zdediť iba jedinú vec v dome – obraz, ktorý u Hrdličkovcov už roky visí na stene – Madona s dieťaťom od zakladateľa slovenskej výtvarnej moderny Mikuláša Galandu.

Účinkujú: Stanislav Štepka, Maruška Nedomová, Viktória Spišáková alebo Bronislava Kováčiková, Martina Slobodová alebo Jana Labajová, Mojmír Caban, Jozef Adamčík alebo René Štúr, Peter Ondrejička alebo Michal Spielmann a Ladislav Hubáček.

Cena vstupenka: 23 €
Tešíme sa na vás!

Začiatok podujatia: 21.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
CHLAPI NA PRENÁJOM
Overené podujatieCHLAPI NA PRENÁJOM
Divadlo, Púchov, Púchov
Muzikál KUBO
Overené podujatieMuzikál KUBO
Dom kultúry, Prievidza
LET 124
Overené podujatieLET 124
Divadlo, Púchov, Púchov
Studňa lásky
Overené podujatieStudňa lásky
Amfiteáter Trenčiansky hrad, Trenčín